مشاوره و طراحی سیستم های اعلان حریق
سیستم اعلان حریق یک سیستم محافظت در برابر آتش فعال است. که کلیه ماژول های اعلام حریق در یک ساختمان را کنترل می کند. این دستگاه از وسایل شروع کننده زنگ خطر (آشکارسازهای دود و حسگرهای حرارتی)، وسایل هشدار دهنده زنگ هشدار (آژیرها یا دستگاههایی که صداهای بلند تولید می کنند)، واحدهای کنترل آتش (سیستم های بارانی یا سیستم های خاموش کننده آتش)، منابع تغذیه و سیم کشی تشکیل شده است. برای مشاوره و طراحی سیستم های اعلان حریق شرکت ایمن کنترلز در خدمت متقاضیان گرامی میباشد.
سیستم اعلان حریق می تواند به طور خودکار توسط ردیاب های دود، ردیاب های حرارتی یا دستی روشن شود. این سنسورها برای تشخیص سطوح خاصی از گرما یا دود تنظیم شده اند که می تواند نشانه ای از آتش باشد. صدای زنگ یا آژیر بلند که گاهی اوقات با چشمک زدن یا چشمک زدن چراغ برای افرادی که مشکل شنوایی دارند همراه است.
باعث هشدار ساکنان ساختمان می شود. برای درک واقعی عملکرد سیستم اعلان حریق، اجازه دهید بیشتر به اجزای سیستم اعلان حریق بپردازیم. در سیستم اعلان حریق همیشه یک ردیاب دود برای تشخیص دود یا آتش سوزی وجود دارد.
بررسی سیستم اعلان حریق از طریق سنسور دود
سیستم اعلام حریق از طریق سنسور دود چگونه کار می کند؟ دو نوع ردیاب دود وجود دارد. این ردیاب نوری و ردیاب یونیزاسیون است. ردیاب دود نوری با استفاده از سنسورهای نوری (LED مادون قرمز) دود را تشخیص می دهد.
وقتی ذرات دود از طریق محفظه ردیاب نوری عبور می کنند، نوری را پخش می کند که باعث ایجاد زنگ هشدار می شود. در ردیاب یونیزاسیون، اگر ذره دود وارد محفظه ردیاب یونیزاسیون شود. یونیزاسیون هوا در داخل محفظه ردیاب یونیزاسیون کاهش می یابد و باعث ایجاد زنگ هشدار می شود.
در صورت آتش سوزی، یک سیستم هشدار دهنده آتش به خوبی طراحی شده اغلب به عنوان بخشی مهم از استراتژی ایمنی آتش متعادل ساختمان عمل می کند. مهندسان حفاظت از آتش تأیید می کنند که سیستم های اعلان حریق به طور مناسب طراحی و یکپارچه شده اند.
با همکاری صاحبان ساختمان، توسعه دهندگان و تیم های طراحی، متخصصان سیستم های هشدار آتش سوزی کاملاً منطبق با استاندارد را ارائه می دهند. که ممکن است شامل تشخیص زود هنگام و اطلاع رسانی صوتی سرنشینان، پاسخ دهنده های اضطراری سیگنال و رابط با سایر ویژگی های ایمنی در برابر آتش ساختمان باشد.
فن آوری سیستم اعلان حریق
پروژه هایی که شامل سیستم های اعلان حریق هستند. اغلب چالش برانگیزترین جنبه های ساختمانهای جدید و موجود را با مقررات تجویز شده و روشهای تصویب پیچیده ترکیب می کنند
مهندسین و مشاوران حفاظت در برابر آتش از دانش عمیق خود در مورد فن آوری سیستم اعلان حریق، سیستم ها و تجهیزات ایمنی آتش نشانی ساختمان و مسائل مربوط به ساخت و ساز برای ارزیابی، برنامه ریزی، طراحی و راه اندازی پروژه های پیچیده سیستم اعلان حریق بهره می گیرند.
کارشناسان حفاظت از آتش ایمن کنترلز در روند تدوین استانداردها در شورای بین المللی و انجمن ملی حفاظت از آتش فعال هستند. این مشارکت به ما امکان می دهد تا از تغییرات استاندارد جلوتر باشیم. و ضمن استفاده از این دانش و فعالیت در طراحی سیستم اعلان حریق و مشاوره برای مشتریان خود، درک عمیق تری از تاریخچه و اهداف نظارتی داشته باشیم.
انواع سیستم های اعلان حریق چیست؟
اولین قدم خوب برای دستیابی به ایده آل ترین سیستم اعلان حریق برای ساختمان شما، تعیین وقت مشاوره با یک ارائه دهنده سیستم معتبر هشدار آتش است. این مشاور می تواند به شما کمک کند درک روشنی از انواع سیستم های هشدار موجود در بازار داشته باشید. این شامل:
* سیستم های معمولی
یک سیستم اعلان حریق معمولی دارای یک سری نقاط تماس و ردیاب ها میباشد. که برای ایجاد مناطق به صفحه کنترل متصل می شوند. Zone در اصل مداری است که به یک طبقه خاص یا یک منطقه خاص دیگر متصل می شود. تا محل آتش سوزی را آسان تر کند.
* سیستم های آدرس پذیر
همانند یک سیستم معمولی، یک سیستم آدرس پذیر نیز از مجموعه ای از مناطق تشکیل شده است. تفاوت کلیدی این است که مورد دوم از فناوری “آدرس پذیر” با قابلیت تشخیص پیشرفته برخوردار است. این کار باعث می شود مکان دقیق آتش سوزی دقیق تر شود. این سیستم های مدرن همچنین می توانند با سرعت بیشتری آتش سوزی را تشخیص دهند. و در عین حال احتمال هشدارهای جعلی را کاهش می دهند.
* سیستم های بی سیم
سیستم های هشدار بی سیم مزایای دقیق محل آتش سوزی یک سیستم آدرس پذیر را همراه با مزیت اتصال بی سیم ارائه می دهند. این قابلیت انعطاف پذیری بیشتری در طراحی ایجاد می کند. در حالی که باعث کاهش قابل توجه زمان نصب می شود. از طرف منفی، هزینه سیستم های بی سیم معمولاً بیشتر از سیستم های سیم کشی سنتی میباشد.
اجزای اساسی سیستم اعلام حریق چیست؟
یک مشاور سیستم هشدار دهنده آتش سوزی حرفه ای با شما همکاری خواهد کرد. تا یک سیستم طراحی شده سفارشی ایجاد کند. که شامل انتخاب مناسب و استفاده از اجزا و دستگاه های زیر است:
* دستگاه های شروع کننده
دستگاه های شروع کننده، می تواند شامل ردیاب های دود و گرما و حسگر جریان آب بارانی و همچنین ایستگاه های کششی باشد که فعال کردن هشدار دستی را امکان پذیر می کنند.
* پنل های کنترل
پنل های کنترل، شامل قطعات الکترونیکی عملیاتی و برنامه نویسی مختلفی است. که کاربر را قادر می سازد تنظیمات سیستم را تنظیم کرده و نمایش های مربوط به وضعیت عملکرد سیستم را مشاهده کند.
* وسایل نشان دهنده
وسایل نشان دهنده، شاخک ها، چراغ ها، زنگ ها و غیره که با فعال شدن دستگاه های شروع کننده، وجود دود یا آتش را اعلام می کنند.
* سیستم های باتری
سیستم های باتری می توانند به عنوان منبع تغذیه اولیه سیستم های بی سیم و همچنین منبع تغذیه پشتیبان برای سیستم های سیم دار باشند. باتری ها ممکن است در داخل صفحه کنترل یا در یک محفظه مستقل قرار بگیرند.
* دستگاه های کمکی
دستگاه های کمکی یک طراحی سیستم اعلام حریق معمولاً شامل ترکیب چندین دستگاه پشتیبانی مانند نشانگرهای منطقه LED، نگهدارنده های درب الکترومغناطیسی، کلیدهای سکوت هشدار و اعلام کننده های از راه دور با LED میباشد که اطلاعات وضعیت سیستم را نمایش می دهد.
انتخاب مناسب و ترکیب صحیح این دستگاه ها در مرحله طراحی نیز می تواند به اطمینان از نصب دقیق و بدون درز سیستم کمک کند.
مشاوره و طراحی سیستم های اعلان حریق سفارشی
اگر قصد نصب سیستم اعلان حریق در خانه یا محل کار خود را دارید. می خواهید به طراحی سیستم بسیار توجه کنید. روزهای سیستم هشدار “یک اندازه متناسب با همه” گذشته است. در عوض، ظهور فناوری مدرن امکان ایجاد یک سیستم هشدار با طراحی سفارشی را فراهم می کند. که نیازهای منحصر به فرد حفاظت از آتش را که با ساختار شما مطابقت داشته باشد، ارائه دهد.
شرکت ابزار دقیق ایمن کنترلز ، آماده ارائه خدمات و مشاوره و طراحی سیستم های اعلان حریق و تامین انواع ابزار دقیق پالایشگاهی و شرکتهای پتروشیمی به شما سروران گرامی میباشد.
با تشکر از همراهی شما ، منتظر شنیدن صدای گرمتان هستیم.
راههای ارتباطی با ایمن کنترل سهند
- آدرس: تهران ،خیابان سمیه-تقاطع بهار جنوبی-جنب بانک آینده-ساختمان ایرج-پلاک 63-طبقه 2-واحد 11
- تلفن 1 : 02186072823
- تلفن 2 : 02188341483
- موبایل : 09395188164